Cyber Awareness Training

Ethische Phishing Campagne

Onze phishing campagne vormt je medewerkers om tot goedgetrainde schildwachten van je IT infrastructuur, data en bezittingen

De campagne die Ubora met haar gespecialiseerde partner uitrolt maakt gebruik van e-mails met een geloofwaardige context en boodschap, dus geen generieke phishingmails.

Door deze training kunnen de mensen steeds beter en beter de echte mails van de phishingmails onderscheiden.

Je krijgt een persoonlijk dashboard waar je de resultaten en de evoluties van iedere medewerker afzonderlijk kan bezien. Dit maakt een goede evaluatie, individueel of per departement, perfect mogelijk.

Alles vindt plaats in een beveiligde omgeving zodat het klikken op de ethische phsihingmails geen invloed heeft op de dagelijkse werking van de onderneming.

E-learning Cyber Awareness en GDPR

Met ons e-learning platform train je je medewerkers op een vlotte en praktische manier om je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen!

Gratis testlicentie aanvragen

Overtuig je zelf van onze E-learning trainingen.
Met jouw testlicentie kan je een selectie van onze trainingen zelf uitproberen.

Je krijgt een online leerplatform waar jouw mensen op hun eigen ritme deze broodnodige opleidingen (max 10 minuten per les)kunnen volgen. Met een rapporteringsmodule hou je een vinger aan de pols.

De basis van het leerproces is herhaling. Door aan jouw medewerkers regelmatig korte trainingssessies aan te bieden, blijven ze alert en halen ze het maximum uit de opleiding.

De cyber security training bestaat daarom uit vier fases:
1) Testen
2) Aanleren
3) Verdiepen
4) Herhalen