Dit is Karel Mol

Karel Mol, consultant en commercieel agent voor Ubora (via Talpaconsult), heeft decennia lange ervaring in de bedrijfswereld. Via zijn voormalige Buro Center en Organimmo activiteiten kwam hij met talloze bedrijven, organisaties en activiteiten in contact. Als ondernemer overtuigd zijnde van het belang van degelijke en cyberveilige automatisering t.b.v. een kwalitatief dienstenaanbod, leidde dat uiteindelijk naar het zelf aanbieden en ontwikkelen van ICT en softwarediensten zoals Organimmo.

Na een periode van herbronning ging hij een samenwerking aan met Ubora. Het certificaat van Data Protection Officer werd daartoe behaald en midden de corona lockdowns werden nieuwe markten en diensten ontwikkeld.

Tegelijk volgt hij geboeid de uitrol op van Solid (Social Linked Data) en wat daar o.a. via Digitaal Vlaanderen en Athumi mee gebeurt. Hij voelt ook aan dat AI gebruik heel wat nieuwe uitdagingen meebrengt m.b.t. GDPR en privacy. Als ondernemer omarmt Karel de mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen bieden aan onze economie en daarom geeft hij binnen zijn GDPR compliance aanpak gepaste aandacht voor het correct faciliteren i.p.v. strikt limiteren.

In zijn vrijetijd geniet hij van gastronomie, wijn, muziek, cultuur, mooie ritten met de fiets of wagen en het warme gezelschap van gezin, familie en vrienden.