Dit is Koenraad Flamant.

Als pionier van de nieuwe generatie van juristen-ondernemers zweert Koen bij een proactieve one-stop-dienstverlening die het aanbod van de nichekantoren overstijgt. Koen denkt mee met onze klanten en wordt aldus een échte business partner.

Privacy & Vastgoed: wat een combinatie

Koenraad heeft 2 juridische passies: Privacy & IT en Real Estate.

Koenraad aan het woord: “Zoals alle Vlamingen erfde ik de spreekwoordelijke baksteen in de maag en de drang om te bouwen. Vanaf het prille begin was ik begeesterd door vastgoed. Gepokt en gemazeld in alle facetten van de vastgoedontwikkeling besef ik maar al te goed dat een jurist zich moet specialiseren in verschillende domeinen: burgerlijk recht, contracten, administratief recht. Fiscaal en vennootschapsrecht maken een integraal deel uit van de vastgoedsector.

Van kindsbeen af was ik gefascineerd door de opkomende IT. Alles begon in 1982 met een Sinclair ZX81, een homecomputer die toentertijd topprestaties leverde: een Z80 Microprocessor van 3.25 MHz, 1K RAM, uitgebreid naar de volle 56 K en nog een 8K ROM om BASIC te laten draaien. Al snel volgde de Sinclair QL met zowaar 7,5 Mhz en 640 KB en de PSION-software (tekstverwerking, spreadsheet en database). In de vroege jaren 90 volgden dan Windows 3.0, e-mail en het internet. Vanaf dat moment ben ik niet meer van de technologietrein gesprongen. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat dit alles zou uitmonden in mijn passie voor IT-recht en Privacy.

Het is net mijn veelzijdigheid, dat huwelijk tussen een diepgaande juridische en technische kennis en mijn jarenlange ervaring, die mij laat uitblinken in die unieke match tussen Privacy en IT-recht met Vastgoed, als jurist.”