Dit is Karel Mol.

Op 20-jarige leeftijd ben ik heel bewust in de sales gestapt. Eerst in B2C, om daarna blijvend in B2B actief te zijn. Deze switch bracht mij met alle soorten bedrijven, instellingen, organisaties en klanten in contact, waar ik geboeid hun diverse wereld leerde kennen.

Gelijktijdig groeide mijn drang om de toekomst nog meer mee te bepalen. Daarom kocht ik mij op 36-jarige leeftijd in bij mijn toenmalige werkgever Buro Center (Brugge). Samen met de andere vennoten werd het bedrijf fors uitgebouw, gestructureerd en gediversifieerd. Boven op de kantoormachines en -meubelen kwam ook een complete IT-dienstverlening en softwareontwikkeling (ERP, CRM en Vastgoedbeheer) in het portfolio. Uiteindelijk nam ik het bedrijf volledig over waardoor ik met alle aspecten van bedrijfsvoering ervaring opdeed. Enkele jaren terug besloot ik wat gas terug te nemen en was het tijd voor een herbronning. Na enkele consultancy opdrachten, wilde ik weer puur actief in sales zijn met een sterke focus op klantentevredenheid. De consultancy en dienstverlening van Ubora vormt hierbij een ideale combinatie!

In mijn vrije tijd geniet ik van gastronomie, lekkere wijn, muziek, mooie ritten met de fiets of wagen en gezelschap van gezin en vrienden.

Wat klanten zeggen