Dit is Karel Mol.

Op jonge leeftijd ben ik heel bewust in de sales gestapt. Dit bracht mij met alle soorten bedrijven, instellingen, organisaties en klanten in contact.

Mijn drang groeide om de toekomst actiever mee te bepalen. Daarom kocht ik mij op 36-jarige leeftijd in bij mijn toenmalige werkgever Buro Center (Brugge). Het bedrijf werd stevig uitgebouw, gestructureerd en gediversifieerd. Bovenop het aanbod aan multifunctionals en kantoorinrichting boden we voortaan ook IT-infrastructuur en eigen software (ERP, CRM en Vastgoedbeheer), dat alles ook via managed services. Uiteindelijk nam ik het bedrijf volledig over. Binnen dat totaalproces maakte ik kennis met ontwikkelen, overnemen, fuseren en stopzetten van bedrijfsactiviteiten. Enkele jaren terug besloot ik wat gas terug te nemen en was het tijd voor een herbronning.

Na enkele consultancy opdrachten wou ik mijn kennis en ervaring verder inzetten via hoofdzakelijk commerciële klantencontacten. Mijn drang naar creëren van oplossingen, meerwaarde en klantentevredenheid bleef steeds aanwezig. Het aanbieden van Ubora diensten vormt een ideale combinatie. Hiertoe werd enige inspanning tot verwerven van nieuwe vakkennis (GDPR) met zweet en veel voldoening volbracht.

In mijn vrijetijd geniet ik van gastronomie, wijn, muziek, cultuur, mooie ritten met de fiets of wagen en het warme gezelschap van gezin, familie en vrienden.