Coaching voor de ondernemer

Als bedrijfsleider sta je er vaak alleen voor. Maar dat hoeft zo niet te blijven. Voor jou zijn we graag je persoonlijke ‘sparringpartner’. We moedigen je aan om je ideeën en vragen met ons af te toetsen. Samen werken we aan jouw onderneming en bepalen we de optimale richting voor jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw energie gericht wordt op de zaken waarin je uitblinkt én die je zo graag doet.

We helpen je mee om betere resultaten te boeken, om jou als ondernemer te doen slagen in je missie. We leveren geen slides met richtlijnen, maar wel ons engagement! Daarom kan je altijd op ons rekenen, ook op de cruciale momenten.

Wil je horen hoe we je kunnen helpen? Geef ons een seintje en met veel plezier komen we af. Een eerste gesprek is kosteloos.

Coaching voor de medewerkers

Jouw medewerkers zijn het meest waardevolle kapitaal van je bedrijf. We coachen mensen tijdens kleine en grote veranderingen, in hun manier van leiderschap, wanneer ze een nieuwe verantwoordelijkheid krijgen, hoe ze kunnen omgaan met de vakbonden, …Ook in het oplossen van conflicten tussen de medewerkers onderling of tussen een leidinggevende en een teamlid, kunnen we met raad én daad ondersteuning bieden.

In vele gevallen zal een passend coaching project een beter alternatief zijn dan een dure en onzekere zoektocht naar nieuwe mensen.

Ons plan van aanpak? Vraag het ons nu. Een eerste gesprek is kosteloos.

Coaching voor de startende ondernemer

Ben je net gestart of wil je starten als ondernemer, dan is deze opleiding een ideaal traject. Sta je al iets verder, dan kan je ervoor kiezen om bepaalde opleidingen apart te volgen en te her-evalueren met de ondersteuning en kennis van onze opleiders en experts.

Het grote voordeel en het verschil met andere opleidingen voor ondernemers, is dat wij ons vooral op de praktische kant van het verhaal richten. Na het doorlopen van ons traject heb je een businessplan, een financieel plan, een website en de diverse tools om efficiënt te ondernemen. Daarnaast kan je iedere maand rekenen op advies en ondersteuning. We laten jou niet aan je lot over na het volgen van dit traject.

Het Ondernemerstraject (on- en offline) bestaat uit 10 verschillende opleidingen:

Businessplan 1 dag
Financieel plan 1 dag
Businessplan en Financieel plan
Omzetting naar de praktijk
1 dag
Je eigen website bouwen 4 halve dagen
Video marketing basics 2 halve dagen
Digitale Marketing & strategie 1 dag
Verkooptraining 1 dag
Personal branding 1 halve dag
GDPR: hoe correct implementeren 1 halve dag
Basisprincipes van een boekhouding 1 halve dag

De prijs: € 6000.
Subsidie KMO-portefeuille 30%.
Jouw bijdrage: € 4200.

Naast deze opleidingen krijg je nog deze extra’s:

Extra Ter waarde van
Vaste mentor/klankbord € 1000
1 jaar lidmaatschap van WISL Experten groep € 1140
+ 16 u persoonlijke begeleiding door een expert – 200 wisl’s € 1600
Leer jezelf kennen: 1,5 uur paarden coaching € 250
Tool financiële berekeningen € 250
Tool website Heftig € 365
Tool GDPR € 250
TOTAAL € 4855

We kunnen dit unieke traject aan deze betaalbare prijs aanbieden omdat er verschillende ondernemers zich engageren om je te helpen slagen in je missie. Ze geloven dat dit traject een echte aanrader is voor ondernemers en willen dat je het praktisch kan gebruiken.

Je krijgt een vaste mentor waar je altijd terecht kan met jouw vragen en de keuzes waar je voor staat. Je kan beroep doen op verschillende expertises op de momenten die voor jou cruciaal zijn.