Operationele bijstand

Coaching voor de ondernemer

Als bedrijfsleider sta je er vaak alleen voor. Maar dat hoeft zo niet te blijven. Voor jou zijn we graag je persoonlijke ‘sparringpartner’. We moedigen je aan om je ideeën en vragen met ons af te toetsen. Samen werken we aan jouw onderneming en bepalen we de optimale richting voor jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw energie gericht wordt op de zaken waarin je uitblinkt én die je zo graag doet.

We helpen je mee om betere resultaten te boeken, om jou als ondernemer te doen slagen in je missie. We leveren geen slides met richtlijnen, maar wel ons engagement! Daarom kan je altijd op ons rekenen, ook op de cruciale momenten.

Wil je horen hoe we je kunnen helpen? Geef ons een seintje en met veel plezier komen we af. Een eerste gesprek is kosteloos.

Coaching voor de medewerkers

Jouw medewerkers zijn het meest waardevolle kapitaal van je bedrijf. We coachen mensen tijdens kleine en grote veranderingen, in hun manier van leiderschap, wanneer ze een nieuwe verantwoordelijkheid krijgen, hoe ze kunnen omgaan met de vakbonden, …Ook in het oplossen van conflicten tussen de medewerkers onderling of tussen een leidinggevende en een teamlid, kunnen we met raad én daad ondersteuning bieden.

In vele gevallen zal een passend coaching project een beter alternatief zijn dan een dure en onzekere zoektocht naar nieuwe mensen.

Ons plan van aanpak? Vraag het ons nu. Een eerste gesprek is kosteloos.